Mozaiek Vakantie Spanje

Can PortellCreatief genieten onder de spaanse zon!!

Klik hier voor een filmpje waarin u de heerlijke omgeving van Can Portell kunt bekijken.

De kleurrijke Masia Can Portell ligt op het mooie platteland in de heuvels van Catalonië, vlakbij het bruisende Barcelona en het charmante Gerona. Op 30 km van 123olé liggen idyllische stranden aan de Costa Brava en de Pyreneeën strekken zich over de volle breedte van de horizon uit. Het hoofdgebouw van 123olé is een massieve boerderij uit 1690, met riante tuin met zwembad en vrolijke slaapaccommodaties in huis en tuin. Kortom, een heerlijke plek om te zijn!Wat krijg je?

Tijdens deze exclusieve workshop geef ik je tips en uitleg over de gebruikte materialen en het gereedschap dat je gaat gebruiken voor de door jou gekozen ondergrond; een vaas, bal of schaal.

We verblijven 5 nachten in een bijzondere accommodatie; een prachtige kleurrijke kamer, vrolijke caravan of pipowagen. Het zijn tweepersoonskamers met 2 losse bedden, eigen wc en badkamer.

Bij aankomst ontvangst met een drankje en kun je al snel aanschuiven voor het uitgebreidde diner. Er is een gevarieerd ontbijtbuffet vanaf de 2e dag (5 in totaal) en 4x uitgebreide lunch. De maaltijden zijn super! Veelal biologisch, uit de mediterrane keuken, indien gewenst vegetarisch.

Ik zorg voor het transport van je mozaïek materialen en ondergrond naar Spanje en weer terug naar Nederland.

Klik hier voor de workshop van 2019