WORKSHOP tegel/glas 'Light'

Maak je eigen kunstwerkje in tegel/glas

 

Deze workshop kost €40,- dit is inclusief materiaal, lijm en voegmiddel en het gebruik van de diverse gereedschappen. Indien u met minimaal 4 personen komt, betaal je 35,00 per persoon. De workshop duurt 3 uur en is van 10:00 uur tot 13:00 uur of van 13:00 uur tot 16:00 uur.

 

Deze workshop is voornamelijk bedoeld als kennismaking met het mozaïeken. In zo’n korte tijd werken we vooral met kant en klaar glas en keramisch materiaal.

 

Je maakt ook kennis met het te gebruiken gereedschap en hun mogelijkheden voor de verschillende materialen.

 

U kiest een ondergrond van maximaal 20 cm x 20 cm (bijvoorbeeld een vlinder, spiegel, etc.) en werkt met keramische vormpjes en/of diverse glasmaterialen (nebula, darling dotz, gems, etc.).

 

Het voegmiddel en voeginstructies krijgt u mee naar huis.

 

Tijdens de workshop is er koffie, thee of wat fris en wat lekkers. 

 

Denk van tevoren na over wat u wilt maken. Maak het patroon niet te ingewikkeld. Ook zijn er voorbeelden ter inspiratie.

 

Een mooi mozaïek maken kost tijd. Mocht het niet gelukt zijn uw werkstuk af te krijgen dan kunnen we een moment afspreken waarop u er in het atelier aan verder kunt werken. De kosten hiervoor zijn €7,50 per uur. Dit is inclusief gebruik gereedschap en advies. En natuurlijk een kopje koffie/thee of wat fris.

 

N.B. Bij reservering dient €20,- per persoon te worden aanbetaald. Bij verhindering wordt deze aanbetaling teruggestort , indien de annulering ten minste 48 uur van tevoren wordt gemeld.

agenda 2023

Vrijdag 2 juni 2023  / 13uur – 16uur                                 

Tegel/Glas workshop light

Zondag 9 juli 2023 / 13uur – 16uur

Tegel/Glas workshop light

 

 

 

 

Andere datums zijn in overleg mogelijk. Neem even contact op.

gemaakt tijdens workshops