WORKSHOP tegel/glas

Maak je eigen kunstwerk in tegel/glas

 

Deze workshop kost €75,- dit is inclusief materiaal, lijm en voegmiddel en het gebruik van de diverse gereedschappen.

 

De workshop duurt 6 uur en is van 10:00 uur tot 16:30 uur, dit is incl. een half uurtje lunchpauze.

 

Voor elk mozaïek materiaal heb je aparte gereedschappen nodig. Hierover leer je tijdens de workshop. Wat heb je nodig om de tegel te bewerken en wat is juist goed voor glas materiaal, zoals  het werken met o.a. een glassnijder, glasbreektang , glaskniptang en een slijpmachine.

 

U kiest een ondergrond van ongeveer 25 cm x 25 cm (bijvoorbeeld een vlinder, spiegel, bamboeschaal, etc.) en werkt met Mosa tegels en/of diverse glasmaterialen (tiffany, nebula, darling dotz, gems, etc.).

 

Het voegmiddel en voeginstucties krijgt u mee naar huis.

 

Denk van tevoren na over wat u wilt maken. Maak het patroon niet te ingewikkeld. Een mooi mozaïek maken kost tijd. Mocht het niet gelukt zijn uw werkstuk af te krijgen dan kunnen we een moment afspreken waarop u er in het atelier aan verder kunt werken. De kosten hiervoor zijn €7,50 per uur. Dit is inclusief gebruik gereedschap en advies. En natuurlijk een kopje koffie/thee of wat fris.

 

N.B. Bij reservering dient €35,- per persoon te worden aanbetaald. Bij verhindering wordt deze aanbetaling teruggestort , indien de annulering ten minste 48 uur vantevoren wordt gemeld.

agenda 2024

Zaterdag 13 januari 2024

Tegel/Glas workshop

Besloten

Nog geen verdere vaste data gepland

Tegel/Glas workshop

data beschikbaar op aanvraag

Zit uw moment er niet tussen?!? Neem dan contact op via info@mozaiekmisset.nl of bel 06.12253135

gemaakt tijdens workshops