WORKSHOP tegel/glas

Maak je eigen kunstwerk in tegel/glas

 

Deze workshop kost €55,- dit is inclusief materiaal, lijm en voegmiddel en het gebruik van de diverse gereedschappen en is van 10 uur tot 16:30 uur.

 

Voor elk mozaïek materiaal heb je aparte gereedschappen nodig. Hierover leer je tijdens de workshop. Wat heb je nodig om de tegel te bewerken en wat is juist goed voor glas materiaal, zoals  het werken met o.a. een glassnijder, glasbreektang , glaskniptang en een slijpmachine.

 

U kiest een ondergrond van ongeveer 25 cm x 25 cm (bijvoorbeeld een vlinder, spiegel, bamboeschaal, etc.) en werkt met Mosa tegels en/of diverse glasmaterialen (tiffany, nebula, darling dotz, gems, etc.).

Het voegmiddel en voeginstucties krijgt u mee naar huis.

 

Er is een lunchpauze van een half uur. U kunt uw eigen lunch meenemen of ik verzorg een eenvoudige lunch voor €7,50. Tijdens de workshop is er koffie, thee of wat fris en wat lekkers. 

 

Denk van tevoren na over wat u wilt maken. Maak het patroon niet te ingewikkeld. Een mooi mozaïek maken kost tijd. Mocht het niet gelukt zijn uw werkstuk af te krijgen dan kunnen we een moment afspreken waarop u er in het atelier aan verder kunt werken. De kosten hiervoor zijn €5,- per uur. Dit is inclusief gebruik gereedschap en advies. En natuurlijk een kopje koffie/thee of wat fris.

agenda 2021

Datums in onderling overleg

gemaakt tijdens workshops