WORKSHOP 'Arty Box'

Deze workshop kost €85,- dit is inclusief lijm, het gebruik van de diverse gereedschappen en materiaal, zoals smalti, filati en keramiek. De workshop is van 10 uur tot 16:30 uur.

 

U werkt op een ondergrondje van wedi board van ongeveer 13 bij 13 cm volgens de meest gebruikte methode de zogeheten directe methode, d.w.z. dat u hierbij de steentjes direct op de ondergrond plakt en u direct ziet hoe het werk eruit gaat zien.    

Eerst kiest u een keramieken item (diverse mogelijkheden) en daarna gaan we de achtergrond bepalen die met smalti (italiaans glas) en filati (glas zo dun als draad) gemaakt zal worden. Het keramiek, de smalti en de filati worden verlijmd met cementgebonden poederlijm, al dan niet gekleurd met een pigmentpoeder.

Wanneer dit klaar is, zal het worden geplaatst in een houten kader/box van 15 bij 15 cm en is de ‘Arty Box’ klaar om mee naar huis te nemen.

 

Er is een lunchpauze van een half uur. U kunt uw eigen lunch meenemen of ik verzorg een eenvoudige lunch voor €7,50. Tijdens de workshop is er koffie, thee of wat fris en iets lekkers.

 

Denk van tevoren na over uw achtergrond. Maak het patroon niet te ingewikkeld. Een mooi mozaïek maken kost tijd. Mocht het niet gelukt zijn uw werkstuk af te krijgen dan kunnen we een moment afspreken waarop u er in het atelier aan verder kunt werken. De kosten hiervoor zijn €5,- per uur. Dit is inclusief gebruik gereedschap en advies. En natuurlijk een kopje koffie/thee of wat fris

agenda 2021

Datums in onderling overleg

Gemaakt tijdens een workshop