WORKSHOP 'Arty Box'

Deze workshop kost €95,- dit is inclusief lijm, het gebruik van de diverse gereedschappen en materiaal, zoals smalti, filati en keramiek. De workshop is van 10:00 uur tot 16:30 uur.

 

U werkt op een ondergrondje van wedi board van ongeveer 13 bij 13 cm volgens de meest gebruikte methode de zogeheten directe methode, d.w.z. dat u hierbij de steentjes direct op de ondergrond plakt en u direct ziet hoe het werk eruit gaat zien.    

 

Eerst kiest u een keramieken item (diverse mogelijkheden) of misschien heeft u thuis nog een eye-catcher liggen die u graag wilt verwerken. Daarna gaan we de achtergrond bepalen die met smalti (italiaans glas) en filati (glas zo dun als draad) gemaakt zal worden. Het keramiek, de smalti en de filati worden verlijmd met cementgebonden poederlijm, al dan niet gekleurd met een pigmentpoeder.

 

Wanneer dit klaar is, zal het worden geplaatst in een houten kader/box van 15 bij 15 cm en is de ‘Arty Box’ klaar om mee naar huis te nemen.

 

Denk van tevoren na over uw achtergrond. Maak het patroon niet te ingewikkeld. Een mooi mozaïek maken kost tijd. Mocht het niet gelukt zijn uw werkstuk af te krijgen dan kunnen we een moment afspreken waarop u er in het atelier aan verder kunt werken. De kosten hiervoor zijn €7,50 per uur. Dit is inclusief gebruik gereedschap en advies. En natuurlijk een kopje koffie/thee of wat fris.

 

N.B. Bij reservering dient €45,- per persoon te worden aanbetaald. Bij verhindering wordt deze aanbetaling teruggestort , indien de annulering ten minste 48 uur van tevoren wordt gemeld.

agenda 2024

Zaterdag 5 juni 2024  : 10:00 uur – 16:30 uur

Arty Box workshop

Besloten

Nog geen verdere vaste data gepland

Arty Box workshop

data beschikbaar op aanvraag

Zit uw moment er niet tussen?!? Neem dan contact op via info@mozaiekmisset.nl of bel 06.12253135

Gemaakt tijdens een workshop